Julehilsen fra MedLytic!

En liten oppdatering

Rett før jul fikk vi levert fra oss rapporten om “Tryggere helseapper” og hva som er viktig for helsepersonell når de skal anbefale helseapper til sine pasienter. Dette blir viktig for Helsedirektoratet, Direktoratet for e-helse og Norsk helsenett når de skal avgjøre hvilke kriterier som skal brukes for å vurdere helseapper nasjonalt. Takk til alle som bidro i dette viktige arbeidet!

Ida har stått på for å formidle innsikten dere har delt med oss. Hun har vært med på Helseteknologikonferansen, EHiN (Norges største ehelsekonferanse), EMAX (konferanse for unge gründere i regi av Innovasjon Norge), Arendalsuka og har presentert våre funn fra arbeidet med Universitet i Agder på webinar med Helsedirektoratet to ganger! Hun var også med på Podcast med Professor Øyvind Kvalnes om Ytringsklima.

Hva venter på nyåret?

Vi jobber med å gjøre alle våre webinarer, foredrag, podcasts og rapporter tilgjengelig for dere i løpet av det nye året. Når det er klart vil du få tilsendt lenke på epost 🙂

Bivirkningssøket lanseres

Vi gleder oss til lanseringen av Bivirikningssøket – et verktøy der du kan legge inn alle pasientens plager, alle pasientens medikamenter og se om plagene kan skyldes legemiddelbivirkninger. Søket er utviklet av Felleskatalogen og Helsebiblioteket/Folkehelseinsitituttet og skal etter planen lanseres i 2022. Flere titalls av dere har vært med på å teste løsningen og gi tilbakemelding mens den fremdeles var under utvikling. Dette har sørget for at verktøyet blir desto mer brukervennlig når den endelig lanseres! 

Vi vokser!

I høst hadde vi opplæring for interns og trainees, og selveste Ole Trond Berg var med på workshop for å gi de engasjerte talentene en innføring i helsevesenets historie! Vi skal få med oss 7 nye ildsjeler på teamet.

Hva er interessant for deg?

Vi har lovet å ikke sende unødvendige eposter, og for å holde dette løftet skal vi starte arbeidet med å lage en oversikt slik at du enkelt kan fortelle oss hva du er mest interessert i å være med på av undersøkelser, events, fokusgrupper, og testing av nye verktøy. På den måten får du bare epost om de tingene som er relevante for deg! Vi håper du vil være med på reisen vår om å øke hastigheten av innovasjon i helsevesenet, og benytter anledningen til å ønske deg en 

Riktig god jul, et godt nyttår og vi håper du og dine holder dere friske!

Hjertelig hilsen,

Ida & Robert

På vegne av MedLytic-teamet

Kontakt oss

MedEvent AS   –   tlf. 414 60 919   –   org.  921 244 517 MVA