Personvernerklæring

Det er strenge juridiske krav til hvordan opplysninger skal bli lagret, og vi er opptatt av at du har tillit til våre tjenester. Derfor finner du litt informasjon om hvordan vi innhenter og håndterer din kontaktinformasjon.

Vi samler inn personopplysninger om deg når du oppgir din kontaktinformasjon gjennom påmelding til arrangement, nyhetsbrev, spørreundersøkelser eller trekning av gavekort i regi av MedEvent AS. Nedenfor finner du opplysninger om hvilken informasjon vi samler inn, og hvordan vi bruker den.

Ved å melde deg på arrangementer eller nyhetsbrev i regi av MedEvent så samler vi inn personopplysninger om deg. Nedenfor finner du informasjon om hvilken informasjon vi samler inn, og hvordan vi bruker den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetbrev om konferansen og andre relevante oppdateringer fra MedEvent. Vi benytter MailChimp for utsending av nyhetsbrev, det er frivillig å abonnere på nyhetsbrev og du kan melde deg av når du ønsker. For å kunne sende deg nyhetsbrev så lagrer vi ditt navn og din epostadresse. Dette blir slettet når du melder deg av.

Hvorfor trenger vi din kontaktinformasjon?

Når du melder deg på konferanser, events eller deltar på spørreundersøkelser trenger vi din kontaktinformasjon for å holde deg oppdatert på eventene våre, undersøkelsene våre, samt fremtidige arrangementer og spørreundersøkelser arrangert av MedEvent. Vi lagrer de opplysningene du oppgir, som f.eks. navn, epostadresse, telefonnummer, postnummer samt din stillingstittel. 

Ved påmelding til konferanser benytter vi en tredjeparts-leverandør, Tikkio, til å håndtere påmeldingen. 

Vi lagrer informasjonen så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å rette eller slette informasjon som er registrert om deg. Henvendelser om innsyn, retting eller sletting kan du sende på epost til: hei alfakrøll medevent dott no.

Sporing og statistikk

Vi benytter Google Analytics for å motta statistikk om hvordan våre brukere benytter våre websider slik at vi kontinuerlig kan forbedre dem. Google analytics benytter cookies som starter med teksten _ga.

Google Analytics benyttes ikke på sider som er tilknyttet en spørreundersøkelse.

Vi samler din epost og ditt telefonnummer for å kunne kontakte deg dersom du har samtykket til dette, og disse opplysningene kan ikke kobles til de svarene som du avgir i vår undersøkelse. Svarene analyseres anonymt og på akkumulert nivå. Når en markedsundersøkelse utføres for våre kunder mottar de anonymiserte resultater av studien i helhet, og aldri dine personlige data.

Spørreundersøkelser

For oss er det viktig at du føler deg trygg når du besvarer våre undersøkelser. Svarene fra spørreundersøkelser samles derfor inn anonymt, og dine svar kan ikke kobles sammen med din kontaktinformasjon. Du vil derfor oppleve å bli sendt til en annen side når du skal gi oss kontaktopplysninger. 

Dataene som samles inn av MedEvent/MedLytic blir brukt til å kartlegge vaner, holdninger, preferanser og kjennskap til bruk for kommersielle og forskningsrelaterte formål. Du vil aldri bli bedt om å kjøpe produkter eller tjenester, og du vil heller ikke motta reklame fra tredjeparter. De personlige opplysningene som samles inn vil ikke bli gitt videre til tredjepart med mindre du har eksplisitt samtykket til dette.

Ved deltagelse i testing av bivirkningssøket som er administrert av Felleskatalogen vil ditt navn og din epostadresse deles med Felleskatalogen AS (org. nr: 965 614 923).

Dine rettigheter

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser. 

Du kan ha rett til å be oss å:

  • Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.
  • Gi deg en kopi av personopplysninger om deg.
  • Oppdatere dine personopplysninger.
  • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare. 
  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger
  • Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss.