Hvorfor skapte vi Medlytic?

Grunnlegger av Medlytic, Ida Susanna Fattah, er selv lege og har jobbet mange steder i helsevesenet. Hun oppdaget fort hvor viktig innsikt og data fra helsepersonell var ved innføring av ny teknologi og IT systemer.

Derfor har hun sammen med utvikler Robert Grinde, laget Medlytic. Et verktøy som anonymt samler og analyserer data fra helsepersonell og presenterer det for ledelse og leverandør gjennom alle fasene i prosessen for å sikre at innføringen av nye verktøy og IT-løsninger blir en mulighet for å lære og forbedre basert på behovene til brukerne.

Teamet

Ida Susanna Fattah

Founder og CEO Ida er utdannet lege ved Universitet i Oslo, spesialisert innen samfunnsmedisin. Under første året av medisinstudiet ble hun opptatt av faget pasientsikkerhet og kvalitetsforbedring. I mer enn 10 år har hun jobbet for forbedring, og dette har bragt henne inn i ulike roller og fagfelt som både kommuneoverlege, fastlege og universitetslektor. Ida har også studert helseledelse, helserett, organisasjonspsykologi, innovasjon og entreprenørskap. For sin innsats innen ehelse ble hun i år kåret til Norges 50 fremste kvinner i tech.

Anne Lene Holstad

COO Anne Lene er utdannet siviløkonom, og startet karrieren som konsulent i Ernst & Young og Karabin. Her leverte hun prosjekter for privat og offentlig sektor – herunder helsesektoren, i og utenfor Norge. Anne Lene har vært Director Lean & Strategic Projects for Circle K Europe og Shared Services Manager for Topaz Energy i Dublin, og har over 15 års erfaring med Lean, organisasjonsutvikling, prosjekt- og endringsledelse. De siste fem årene har hun skalert teknologi start-ups som COO i Otovo og Modulize, før hun ble en del av Medlytic. 

Robert Grinde

Teknisk Co-Founder Robert er en erfaren utvikler. Han er også en seriegründer med flere selskaper bak seg. Han har en bachelor i entreprenørskap fra BI, og hans lidenskap er å kombinere sine tekniske ferdigheter med entreprenørskap, og skape løsninger basert på faktiske brukerbehov.