Det blir bare værre

Episode 5:

Edvard Engesæth

nurx

Om Edvard

Cathrine er daglig leder i Nordic Brain Tech, et firma hun selv var med å starte i 2019. Hun har to mastergrader, en i kjemi- og bioteknologi og en i entreprenørskap fra NTNU. Som entreprenør har Cathrine jobbet i NTNU Technology Transfer Office med kommersialisering av forskning til industrien, arbeidet i en start-up i San Francisco og studert ved UC Berkeley.

Om nurx

Nordic Brain Tech AS er et selskap fra NTNU og St. Olavs sykehus i Norge. Selskapet ble grunnlagt i 2019 for å bringe forskning om ikke-medikamentell behandling av migrene til befolkningen. Teamet består av noen av Norges ledende eksperter på hodepine med internasjonal støtte, og har kompetanse innen spennende fagfelt som blant annet nevrologi, nevropsykologi, biofeedback, robotikk og datavitenskap.

Om ideen

Nordic Brain Tech ønsker å øke livskvaliteten til pasienter. De har utviklet en forskningsbasert og brukervennlig teknologi for å hjelpe mennesker å forutse og forhindre hjernelidelser. Teknologien er skapt slik at man skal kunne gjøre behandlingen på seg selv, i sitt eget hjem. I tillegg har de utviklet en hodepinedagbok, kalt “Brain Twin”. Dennes er ment for alle som opplever hodepine, og fungerer som et viktig verktøy for oppfølging av hodepinelidelser.

Kontakt oss

MedEvent AS   –   tlf. 414 60 919   –   org.  921 244 517 MVA