Bli med på å teste bivirkningssøket

Del din innsikt med oss

Du har tidligere registrert at du ønsker delta i testingen av Felleskatalogens bivirkningssøk. Felleskatalogen ønsker innspill på hvordan de kan forbedre birvirkningssøket, og vi inviterer derfor til fokusgruppe der vi skal gå i dybden på dette. 

Fokusgrupper

Du vil få tilsendt tidlig tilgang til bivirkningssøket for å kunne teste det ut selv, og deretter delta på en fokusgruppe med oss for å dele dine tanker.


  Jeg kan delta på fokusgruppe følgende datoer (velg gjerne flere):  Jeg ønsker å delta:  Det er begrenset med plasser til fokusgrupper, du vil motta en bekreftelse og tilgang til bivirkningssøket slik at du kan teste dette ut på forhånd om du får plass. Det vil bli gjort lyd- og videoopptak av samtalene. Opptakene brukes kun internt i MedLytic, og slettes etter at rapport er ferdig skrevet. Både opptak og dine personopplysninger behandles konfidensielt og i henhold til reglene i GDPR (EUs regler for personvern).  Kontakt oss

  MedEvent AS   –   tlf. 414 60 919   –   org.  921 244 517 MVA

  Visste du at?

  Det er rapportert at bivirkninger forårsaker 5-10 % av innleggelsene i indremedisinske sykehusavdelinger. En aldrende befolkning, med flere samtidige lidelser og polyfarmasi, vil gi en økning i antall bivirkninger.