Bli med på å forbedre Felleskatalogen

Del din innsikt med oss
Felleskatalogen ønsker å være den beste og mest brukte kilden til legemiddelinformasjon – også i fremtiden og ønsker nå hjelp fra helsepersonell til å tenke høyt om mulighetene fremover. Vi ser etter sykepleiere som jobber klinisk og kan delta på et 30 minutter langt dybdeintervju. Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt for å avtale nærmere. Intervjuet vil foregå digitalt, og du vil være anonym overfor Felleskatalogen.

Dybdeintervju: Bruk av Felleskatalogen


  Jeg kan delta på dybdeintervju følgende datoer (velg gjerne flere):  Er du sykepleier?:  Hvor jobber du?
  f.eks. helsestasjon for ungdom, sykehus, hjemmetjenesten osv.  Jeg bruker Felleskatalogen:
  Det er begrenset med plasser til dybdeintervju, du vil motta en bekreftelse om du får plass på dybdeintervju. Det vil bli gjort lyd- og videoopptak av samtalene. Opptakene brukes kun internt i MedLytic, og slettes etter at rapport er ferdig skrevet. Både opptak og dine personopplysninger behandles konfidensielt og i henhold til reglene i GDPR (EUs regler for personvern).  Kontakt oss

  MedEvent AS   –   tlf. 414 60 919   –   org.  921 244 517 MVA

  Visste du at?

  Det er rapportert at bivirkninger forårsaker 5-10 % av innleggelsene i indremedisinske sykehusavdelinger. En aldrende befolkning, med flere samtidige lidelser og polyfarmasi, vil gi en økning i antall bivirkninger.